Spring naar de inhoud

Online bijscholingsmoment fytolicentie voor leden BTV

  • door

BTV en PCLT organiseren binnenkort een online bijscholing fytolicentie. Houders van een fytolicentie moeten tijdens de looptijd van de licentie (6 jaar) een aantal bijscholingen volgen, afhankelijk van het type licentie. 2 bijscholingen voor een NP, 4 voor een P2 en 6 voor een P3.

Deze online bijscholing is toegankelijk voor houders van elk type fytolicentie, de inhoud is sterk gericht op het tuincentrumgebeuren.

DEZE OPLEIDING IS GRATIS VOOR BTV LEDEN EN BTV PARTNERS.

De bijscholing gaat door op woensdag 28 februari 2024 van 13 u tot 15 u.

Graag inschrijven uiterlijk woensdag 21 februari 2024 per mail naar petra@tuincentra-vzw.be.

Programma:

13 u – 14 u : ‘insecten in de tuin’ door Dirk Ballekens – BTV

14 u – 15 u: ‘verschillende soorten sproeitoestellen en een nieuwe toepassing in het tuincentrum’ door Guy Van Doninck – Birchmeier

  • De cursist dient te beschikken over een pc, tablet of ander toestel met camera en micro. Tijdens de opleiding moet de camera aan staan. Zo kan bij controle van de overheid opgevolgd worden of de cursist aanwezig is tijdens de opleiding. Op het einde van de opleiding kan een ‘poll’ of vragenlijst gelanceerd worden.
  • PCLT doet de registratie als bijscholingsmoment online (via Zoom) op het moment van de vergadering en zorgt voor het doorgeven van de registratie aan de overheid. De online Zoom sessie wordt ongeveer een half uur voor de start van de bijscholing open gezet. Zo hebben de deelnemers ruim de tijd om in te loggen. Ze ontvangen hiervoor een e-mail met een link om aan de opleiding deel te nemen. Personen die niet op de lijst vermeld staan worden niet toegelaten in de bijscholing.