De partners van de Belgische Tuincentra Vereniging

De Belgische Tuincentra Vereniging telt meer dan 60 partners: producten- of dienstenleveranciers van de tuincentra. Hun financiële bijdrage ondersteunt de slagkracht van de vereniging. In ruil krijgen deze partners exposure op de website, in het BTV-magazine en worden zij uitgenodigd op de BTV-evenementen.

Contacteer ons voor meer info of indien u wenst aan te sluiten.

Even geduld … u kan binnenkort alle partners ontdekken op deze pagina.

ACD

Al meer dan 30 jaar is ACD de referentie in productie en verkoop van hobbyserres, tuinkamers, carports, terras- en tuinoverkappingen.

Adecco

Een nieuwe carrière, een nieuwe uitdaging, eerste job,… Geef het zelf maar een naam. Wij helpen je alvast je volgende job te vinden.

Agaris

Agaris (Horti – planten en Myco – champignons) ontwikkelt groeimedia die naar meer dan 60 landen wereldwijd geëxporteerd worden.

Agora

Agora Group is de groothandel voor professionele floristen en tuincentra: van dagverse snijbloemen en groenmaterialen tot benodigdheden.

AON

Aon is de toonaangevende adviseur op het gebied van risico-, pensioen- en gezondheidsoplossingen.

Billiet – Vanlaere – B.V.T.

Billiet is importeur en voorraadhoudende groothandel in huishoud-, horeca-, geschenk- en seizoensartikelen.

Boomkwekerij Willy De Nolf

Willy De Nolf is gespecialiseerd in het kweken van heesters, vaste planten, coniferen, klimplanten, spillen en bomen in potten.

BPK

BPK is al meer dan 50 jaar een toonaangevend bedrijf gespecialiseerd in de opkweek van jonge groenteplanten voor de professionele tuinbouw.

BSI (Bio Services)

Bio Services International is specialist in verzorgings- en bestrijdingsmiddelen: van insecten- en ziektebestrijding tot vijver en zwembad.

BUCOMAT

Bucomat, opgericht in 1981, is actief als invoerder-distributeur binnen de tuinsector.

COMPO

Met meer dan 20 sites wereldwijd is COMPO een van de marktleiders in merkartikelen voor planten binnens- en buitenshuis en in de tuin.

Garden Connect

Garden Connect helpt ambitieuze tuincentra groeien, zowel online als offline.